Suntem dependenți, că societate, de chei, atâta timp cât fiecare spațiu personal revendicat e delimitat de o ușa închisă, fie că este vorba despre casă, mașînă, seif, cutie poștală etc. Iar dacă nu e ușa, e lacăt, pe poartă de la garaj, depozit, bicicletă s.a. Problema principala cu acest sistem de organizare este că orice cheie poate deveni inutilizabilă în orice moment, fie din cauza uzurii provocate de folosirea intensivă, și care de obicei se manifestă când te aștepți mai puțîn, fie din cauza neglijenței. Rătăcirea cheii este unul dintre principalele motive pentru pierderea accesului în locuința sau mașînă și, prin urmare, și pentru realizarea a cel puțîn unei copii de rezervă pentru orice broască sau lacăt care îți protejează bunurile. Care trebuie să fie funcțională și durabilă, altfel ar fi inutilă, fiind recomandabilă, că minimă măsură de siguranță, apelarea la un centru cu experiență în copierea cheilor.

Reputația transmite încredere

Când vine vorba despre experiență în realizarea de copii pentru chei de orice fel, nu există atelier în Ploiești cu o reputație mai solidă decât CHEI OK, câștigată în cei peste 40 de ani de activitate. Rutină îndelungată ne-a format profesionalismul cu care abordăm fiecare manoperă, investind timp, efort și resurse într-un atelier de multiplicare a cheilor care, mai mult decât o afacere, este o moștenire de familie. Miza pentru noi în tot ceea ce facem este, așadar, dincolo de câștigul material, reputația. Acesta este motivul pentru care nu ne permitem să facem compromisuri de la calitate.
Alegem doar cele mai bune piese și scule, adaptate mecanismelor variate și complexe la care lucrăm, deși toate acestea nu ar însemna nimic dacă nu am ține pasul cu evoluțiile tehnice în domeniu, care necesită o permanentă disponibilitate către învățare din partea tehnicienilor noștri.
Și sunt multe teme cu care trebuie să fim la curent, având în vedere faptul că expertiză noastră acoperă toată gama de manopere de lăcătușerie privind încuietorile. Suntem cunoscuți, în general, că un centru de copiere chei, acesta fiind serviciul cel mai solicitat. Este normal să fie așa, pierderea sau deteriorarea cheilor fiind unul dintre cele mai întâlnite incidente și accidente cu obiectele personale și principala teamă care-i determina pe prahoveni să apeleze la noi. Însă duplicarea cheilor este doar una dintre manoperele în care ne-am specializat în cei peste 40 de ani de activitate, fiind la fel de pricepuți, de exemplu, și în deblocari de uși, de apartament sau mașînă.

Copierea unei chei, între seriozitate și diversitate

CHEI OK are câteva atuuri importante care ne-au ajutat să ne câștigăm locul pe piață de profil din județul Prahova, precum:
*Seriozitatea – nu doar că am rezistat 40 de ani pe piață, dar suntem și pe primul loc între centrele de copiat chei din Ploiești și Prahova, validați de clienții mulțumiți;
*Competență – avem rezultate fiindcă avem grijă să fim la curent cu toate noutățile în domeniu, învățând permanent că să nu rămânem în urmă și tu blocat în față ușii;
*Acoperirea – nu facem discriminări pe motiv de distanță, astfel că expediem orice copie oriunde e nevoie, prin poștă sau curierat rapid, fiindcă nu vedem niciun motiv pentru care nu ai beneficia și tu, de oriunde ai fi, de o multiplicare a cheilor de calitate;
*Diversitatea – copiem toate modelele de chei (și de cartele, și de telecomenzi), indiferent de ușa, de broască, de lacăt, cu cât e mai mare provocarea, cu atât fiind mai mare satisfacția de a o depăși;
*Fidelizarea – știm să ne ținem clienții aproape, exersăm asta de peste 40 de ani, astfel că oferim discounturi considerabile la comenzi mari, de exemplu în cazul cartelelor de interfon, unde mai multe apartamente înseamnă o ajustare a prețurilor favorabilă clienților

Un crez, garanția longevității în multiplicarea cheilor

Nu suntem doar un centru de copiere a cheilor, ci cel mai vechi din zona noastră de activitate, cu mii și mii, și mii, și alte câteva mii de chei de tot felul copiate. CHEI OK este atelierul de lăcătușerie care ocupă primul loc pe această nișă a copierii de chei din Ploiești datorită dedicării față de client, satisfacția acestuia dictând felul în care ne desfășurăm activitatea, ceea ce presupune uneori adaptarea la cerințe noi.
Alte mecanisme, alte chei, alte pretenții, iar noi tot aici, fiindcă ne ghidăm în continuare, după zeci de ani, după crezul fondatorului acestui atelier, Nicu Dumitrecu: „Un client mulțumit aduce în atelier încă trei!”.
Datorită acestui fel de a privi lucurile, a respectului față de cel care apelează la serviciile noastre, ni se deschid, la propriu, toate ușile, fiindcă – o tot spunem de fiecare dată când avem ocazia – noi îți oferim accesul, tu ne asiguri succesul.
De peste 40 de ani!