Vrei o cheie? Vrei mai multe chei? E OK! Ai ajuns exact unde trebuie, la atelierul de lacatuserie cu cea mai vasta experienta in domeniu din Ploiesti. Oferim cele mai bune servicii de copiat chei, iar faptul ca am depasit pragul de 100.000 de duplicari spune totul despre calitatea muncii noastre. Nu exista pe piata cheie pe care sa nu o putem duplica. Depunem eforturi constante pentru a tine pasul cu cele mai noi tendinte in domeniu, investirea permanenta in aparatura si cunostinte plasandu-ne pe primul loc intre optiunile prahovenilor. Copiile cheilor care iti asigura accesul in locurile importante pentru tine pot fi realizate la cele mai inalte standarde de calitate doar de ce mai reputati profesionisti in domeniu.

Lideri pe piata de duplicare a cheilor

Noi nu prestam o simpla munca de multiplicare a cheilor, ci oferim cea mai completa gama de servicii specializate din judetul Prahova. Mizam pe patru calitati majore, care ne delimiteaza clar de ceilalti jucatori de pe piata:

1. Varietatea – copiem absolut orice model de cheie, cartela sau telecomanda, nefiind restrictionati de limitarile tehnologice care pot pune in dificultate alte ateliere de lacatuserie.
2. Dedicarea fata de client – o dovedim prin faptul ca ne deplasam oriunde pe raza judetului, daca ai nevoie sa iti deblocam usa masinii sau a locuintei.
3. Promptitudinea – putem duplica pe loc orice cheie, pentru ca avem permanent pe stoc toate sabloanele. Acesta este un avantaj clar pentru tine, deoarece la noi nu trebuie sa astepti sa dam comanda pentru un anumit model.
4. Experienta – Nu suntem pe piata chiar de pe vremea cand s-au inventat cheile, dar putem afirma cu incredere ca dintre toate centrele de chei din judetul Prahova am aparut primii.

Si am ramas primii!

Ne mandrim cu faptul ca dispunem de aparatura moderna si de cei mai capabili tehnicieni, aceasta fiind, sa spunem asa, cheia copierii unei chei de calitate. Asa am ajuns la performanta de a putea duplica chei noi, chei vechi, chei plane, chei cu amprenta, chei fluture sau chei atipice, de la casa, birou, masina, garaj, chei de lacat, chei normale de broasca, cartele de acces in bloc si orice alt model ai detine. Sau ai vrea sa (mai) detii, in cazul in care pe cel anterior l-ai pierdut. Ori s-a stricat. Sau pur si simplu mai vrei o copie pentru sotie, copil sau pentru orice eventualitate. Indiferent de motiv, iti recomandam sa-ti salvezi in telefon numarul nostru, sa treci la nume ceva simplu, de genul centru copiat chei, iar la nevoie sa ne apelezi si vom raspunde cu promptitudine solicitarii tale.

Situatii cand o sa ai nevoie de un atelier de copiere a cheilor:

1. Ti-ai pierdut cheia si nu mai stii unde sa o cauti. Vei vedea ca oricum iti vom face noi una noua mai repede decat ti-ar lua sa o gasesti pe cea veche.
2. Nu ti-ai pierdut cheia. Inca. Fii prevazator! Dublura cheii te poate scuti de un drum pana la noi intr-un moment cand chiar nu ai timp de astfel de complicatii.
3. O copie pentru un membru al familiei. Ii va fi si acestuia mai usor sa intre in casa, dar in acelasi timp, daca tu o pierzi pe a ta, ai o rezerva de urgenta.
4. Ti s-a stricat cheia. Se intampla mai des decat ai putea crede, deoarece fiecare rasucire „oboseste” materialul din care e fabricata.
5. Ai masina si pretentia de a o conduce cand vrei tu. Adica nu vrei sa te trezesti intr-o dimineata de partea gresita a portierei blocate, cu singura cheie inautru.

Copia cheii de acasa, de la birou sau de la masina te poate scapa din situatii extrem de neplacute. Poate nu te-ai gandit niciodata la asta, dar cheia este unul dintre cele mai utilizate instrumente in societatea moderna. Si unul dintre cele mai uzate. Gandeste-te de cate ori inchizi si deschizi o usa in fiecare zi sau de cate ori pornesti masina. Ai cheie de la casa, de la birou, de la lacatul cutiei postale, de la lantul cu care iti asiguri bicicleta si cate si mai cate. Ai observat ca o cheie nu sta niciodata singura, ci intr-un manunchi?

Copierea de chei, o activitate de finete

Poate ai cautat si pana acum un serviciu de copiere chei, dar nu ai stiut la cine sa apelezi. Acum stii! Am invatat, in cei 40 de ani de cand activam in acest domeniu de finete si extrem de specializat al lacatuseriei, tot ce se poate despre chei, yale, broaste. Le-am descifrat toate secretele. Multiplicarea cheilor este o activitate care nu se poate improviza. Cand invarti cheia, usa se deschide sau nu, masina porneste sau nu. Acela e momentul in care se vede priceperea sau amatorismul lacatusului. O cheie nu se schimba in fiecare zi, asa ca nu face compromisuri. Apeleaza la un atelier profesionist, deoarece copierea cheii nu este o simpla formalitate. Sunt necesare cunostinte de specialitate si o practica indelungata. Daca manopera nu este executata corect, cheia poate sa nu functioneze sau sa functioneze cu dificultate, provocand chiar daune, dar pentru ca noi investim permanent in tehnologie si instruirea tehnicienilor nostri, produsele CHEI OK nu deterioreaza broasca.

Profesionalismul centrului de copiat chei la nevoie se cunoaste!

Orice cheie poate deveni inutilizabila in orice moment, deoarece folosirea intensa cauzeaza in timp un proces de uzare. Iar acesta este cazul cel mai fericit, cand o cheie moare de moarte buna, cum se spune. De cele mai multe ori insa se intampla sa o pierzi, sa se rupa in broasca ori sa ramana blocata in usa. A avea oricand la indemana datele noastre de contact este o masura de prevedere fireasca. Ne gasesti foarte simplu si in mediul virtual: cauta pe internet „atelier de copiat chei Ploiesti” sau „copiere chei Ploiesti” si vom aparea ca prima optiune, o dovada in plus a excelentei reputatii de care ne bucuram in judetul Prahova. Toti cei care au apelat la serviciile noastre vor confirma ca reprezentam cea mai buna solutie pentru tine oricand ai nevoie de un centru de copiere a cheilor. Fa si tu ca ei. Suna la CHEI OK!