Oferim cele mai bune servicii de copiat chei.

Faptul că am depășit pragul de 100.000 de duplicări spune totul despre calitatea muncii noastre.

Nu există pe piață cheie pe care să nu o putem duplica.

Depunem eforturi constante pentru a ține pasul cu cele mai noi tendințe în domeniu, investirea permanentă în aparatură și cunoștințe plasându-ne pe primul loc între opțiunile prahovenilor.

Copiile cheilor care îți asigură accesul în locurile importante pentru tine pot fi realizate la cele mai înalte standarde de calitate doar de ce mai reputați profesioniști în domeniu.

CONTACTEAZĂ-NE

Lideri pe piață în Prahova pentru duplicarea cheilor.

Noi nu prestăm o simplă muncă de multiplicare a cheilor, ci oferim cea mai completă gamă de servicii specializate din județul Prahova. Mizăm pe patru calități majore, care ne delimitează clar de ceilalți jucători de pe piață:

Varietatea – copiem absolut orice model de cheie, nefiind restricționați de limitările tehnologice care pot pune în dificultate alte ateliere de lăcătușerie.

Promptitudinea – duplicăm pe loc orice cheie, pentru că avem permanent pe stoc toate șabloanele. Acesta este un avantaj clar pentru tine, deoarece la noi nu trebuie să aștepți să dăm comandă pentru un anumit model.

Experiență – nu suntem pe piață chiar de pe vremea când s-au inventat cheile, dar putem afirma cu încredere că dintre toate centrele de chei din Ploieşti şi Prahova am apărut primii.

Situații când o să ai nevoie de un atelier de copiere a cheilor.

Ți-ai pierdut cheia și nu mai știi unde să o cauți. Vei vedea că oricum îți vom face noi una nouă mai repede decât ți-ar lua să o găsești pe cea veche.

Nu ți-ai pierdut cheia. Încă. Fii prevăzător! Dublura cheii te poate scuti de un drum până la noi într-un moment când chiar nu ai timp de astfel de complicații.

O copie pentru un membru al familiei. Îi va fi și acestuia mai ușor să între în casă, dar în același timp, dacă tu o pierzi pe a ta, ai o rezervă de urgență.

Ți s-a stricat cheia. Se întâmplă mai des decât ai putea crede, deoarece fiecare răsucire „obosește” materialul din care e fabricată.

Copia cheii de acasă sau de la birou te poate scǎpa din situații extrem de neplăcute.

Poate nu te-ai gândit niciodată la asta, dar cheia este unul dintre cele mai utilizate instrumente în societatea modernă.

Și unul dintre cele mai uzate. Gândește-te de câte ori închizi și deschizi o ușa în fiecare zi sau de câte ori pornești mașînă.

Ai cheie de la casă, de la birou, de la lacătul cutiei poștale, de la lanțul cu care îți asiguri bicicletă și câte și mai câte.

Ai observat că o cheie nu stă niciodată singură, ci într-un mănunchi?

Copierea de chei, o activitate de finețe.

Multiplicarea cheilor este o activitate care nu se poate improviza. Când învârți cheia, ușa se deschide sau nu. Acela e momentul în care se vede priceperea sau amatorismul lǎcǎtușului. O cheie nu se schimbă în fiecare zi, așa că nu face compromisuri. Apelează la un atelier profesionist din Prahova, deoarece copierea cheii nu este o simplă formalitate. Sunt necesare cunoștințe de specialitate și o practică îndelungată.

Dacă manopera nu este executată corect, cheia poate să nu funcționeze sau să funcționeze cu dificultate, provocând chiar daune, dar pentru că noi investim permanent în tehnologie și instruirea tehnicienilor noștri, produsele CHEI OK nu deteriorează broasca.

Profesionalismul centrului de copiat chei la nevoie se cunoaște!

Orice cheie poate deveni inutilizabilă în orice moment, deoarece folosirea intensă cauzează în timp un proces de uzare. Iar acesta este cazul cel mai fericit, când o cheie moare de moarte bună, cum se spune.

Ne găsești foarte simplu și în mediul virtual: caută pe internet „atelier de copiat chei Ploiești” sau „copiere chei Ploiești” și vom apărea ca primă opțiune, o dovadă în plus a excelenței reputații de care ne bucurăm în județul Prahova.

Toți cei care au apelat la serviciile noastre vor confirma că reprezentăm cea mai bună soluție pentru tine oricând ai nevoie de un centru de copiere a cheilor. Fă și tu ca ei. Sună la CHEI OK!

CONTACTEAZĂ-NE

Ce spun cei care ne-au acordat încrederea lor.