In ziua de astazi majoritatea scarilor de bloc, dar si multe case, sunt dotate cu sisteme tip interfon care permit intrarea pe baza de cartela sau tag, blocand accesul persoanelor straine. In aceleasi timp insa, aceasta masura de siguranta poate constitui o piedica si in calea locatarilor, multiplicarea cartelei de interfon riscand sa devina o urgenta in orice moment.

Vei cauta o firma specializata in copierea cartelelor de acces atunci cand:
1. Ai pierdut tagul sau cartela si te-ai saturat sa tot suni la vecinul de palier ca sa-ti deschida si nici nu vrei sa pandesti la usa pana iese cineva;
2. Ai fost nevoit sa intorci casa pe dos ca sa-ti gasesti tagul/cartela si cumva stii ca pana la urmatoarea ratacire nu mai e mult;
3. S-a stricat tagul/cartela, prin deterioare fizica ori din cauza unor interferente care impiedica citirea codului;
4. Nu sunt suficiente cartele sau taguri pentru toti locatarii dintr-o locuinta.

La fel ca in cazul oricarei chei, este normal ca dupa o utilizare indelungata si aceste instrumente de acces sa se uzeze. Este, practic, doar o chestiune de timp, de aceea noi suntem la dispozitia ta oricand se va intampla. CHEI OK este atelierul de lacatuserie numarul 1 in Ploiesti si in judetul Prahova datorita profesionalismului cu care tratam fiecare client. Prestam servicii de copiere a cartelelor de interfon la cele mai inalte standarde de calitate, tehnicienii nostri avand o experienta indelungata cu toata gama de sisteme de acces. Putem duplica absolut toate cartelele de interfon, fie ca sunt de tip tag, numite si tag de acces sau tag de proximitate, sau modelele cu cod de bare. Pentru noi au devenit practic manopere de rutina cele de copiere a unui tag Electra sau multiplicare a cartelelor de interfon Electra, ca sa amintim doar cel mai des intalnita marca de pe piata romaneasca.

Motive in plus sa alegi CHEI OK pentru multiplicarea cartelei de interfon

1. Promptitudinea – daca actiunea de copiere a cheii de interfon ar fi proba de olimpiada, am domina podiumul.
2. Competenta – manopera de copiere a cheii interfonului nu necesita diploma de la vreo universitate, dar nici fara studiu nu se poate, iar noi de vreo 40 de ani, de cand am inceput sa multiplicam chei de tot felul, studiem in continuu.
3. Pentru comenzi mari oferim discounturi considerabile – unde sunt multi vecini doritori, puterea (de cumparare) creste, deci costul descreste.
4. Aria de acoperire – expediem in toata tara, prin posta sau curierat rapid, orice copie de cartela pentru interfon, astfel ca daca nu esti din Ploiesti, ori nici macar din judetul Prahova, dar ai aflat si tu ca serviciile noastre nu au egal, te servim cu acelasi profesionalism si la distanta.
5. Mobilitatea – facem fata cu brio comenzilor de anvergura, asa ca daca vrei copii pentru tot blocul, nu doar ca te ajutam cu drag, dar ne si deplasam la tine oriunde ai fi in Ploiesti, doar cheama-ne si vom veni cat ai zice peste (uneori, in functie de trafic, s-ar putea sa fie nevoie sa alegi un peste cu nume mai lung…).
6. Dotarile – dispunem de aparatura moderna, de aceea la noi copia cheii interfonului arata ca o clona perfecta, cu adevarat S(uper)F(inete).

Interfoanele sunt extrem de utile, deoarece poti controla accesul vizitatorilor chiar de la poarta, respectiv de la scara blocului. In acelasi timp, in cazul in care nu esti acasa, ii scuteste pe musafiri de un drum pana la usa apartamentului tau, doar ca sa afle ca au urcat degeaba nu stiu cate etaje. Sau de pericolul de a traversa curtea casei fara sa vada avertismentul „Atentie, caine rau!”.

De asemenea, controlarea acestor sisteme este mai usoara decat clasica broasca cu cheie. Cartela de interfon si tagul sunt echipamente moderne, care functioneaza cu o economie de miscare din partea utilizatorului. Nu mai introduci cheia, invarti cheia, scoti cheia, asta dupa ce o dibuiesti pe cea potrivita in ditamai manunchiul. In plus, au un design elegant, putand fi tratate chiar ca niste brelocuri. Nu au insa o durata de viata nelimitata, asa ca nu este deloc imposibil sa te trezesti intr-o zi in fata blocului cu regretul ca nu te-ai gandit din timp la multiplicarea cartelei interfonului tau.

Pasi de urmat inainte sa apelezi la specialisti in duplicarea cartelei de interfon

1. Asigura-te ca tii cartela/tagul suficient de aproape de sistemul de citire.
2. Asigura-te ca nu esti la scara gresita, caz in care va fi prematur sa te gandesti la copierea tagului interfonului.
3. Daca, totusi, ai nimerit unde trebuie si usa tot nu se deschide, asigura-te ca alegi firma cu cea buna reputatie in domeniu. Poate altii ti-au spus ca asta nu prea conteaza, ca toate se pricep la fel de bine la copiat cartele de interfon. Tu nu fa ca ei. Suna la CHEI OK!