În același timp însă, această măsură de siguranță poate constitui o piedică și în calea locatarilor.

Multiplicarea cartelei de interfon riscând să devină o urgență în orice moment.

Vei căuta o firmă specializată în copierea cartelelor de acces atunci când:
1. Ai pierdut tagul sau cartela și te-ai săturat să tot suni la vecinul de palier ca să-ți deschidă și nici nu vrei să pândești la ușă până iese cineva;
2. Ai fost nevoit să întorci casa pe dos ca să-ți găsești tagul/cartela și cumva știi că până la următoarea rătăcire nu mai e mult;
3. S-a stricat tagul/cartela, prin deterioare fizică ori din cauza unor interferențe care împiedică citirea codului;
4. Nu sunt suficiente cartele sau taguri pentru toți locatarii dintr-o locuință.

Prestăm servicii de copiere a cartelelor de interfon la cele mai înalte standarde de calitate în Ploiești și Prahova, tehnicienii noștri având o experiență îndelungată cu toată gama de sisteme de acces. Putem duplica absolut toate cartelele de interfon, fie că sunt de tip tag, numite și tag de acces sau tag de proximitate, sau modelele cu cod de bare.

CONTACTEAZĂ-NE

Motive în plus să alegi CHEI OK.

1. Promptitudinea – dacă acțiunea de copiere a cheii de interfon ar fi proba de olimpiadă, am domina podiumul.

2. Competență – manopera de copiere a cheii interfonului nu necesită diplomă de la vreo universitate, dar nici fără studiu nu se poate, iar noi de vreo 40 de ani, de când am început să multiplicăm chei de tot felul, studiem în continuu.

3. Pentru comenzi mari oferim discounturi considerabile – unde sunt mulți vecini doritori, puterea (de cumpărare) crește, deci costul descrește.

4. Aria de acoperire – expediem în toată țară, prin poștă sau curierat rapid, orice copie de cartelă pentru interfon, astfel că dacă nu ești din Ploiești, ori nici măcar din județul Prahova, dar ai aflat și tu că serviciile noastre nu au egal, te servim cu același profesionalism și la distanță.

5. Mobilitatea – facem față cu brio comenzilor de anvergură, așa că dacă vrei copii pentru tot blocul, nu doar că te ajutăm cu drag, dar ne și deplasăm la tine oriunde ai fi în Ploiești, doar cheamă-ne și vom veni cât ai zice peste (uneori, în funcție de trafic, s-ar putea să fie nevoie să alegi un pește cu nume mai lung…).

6. Dotările – dispunem de aparatură modernă, de aceea la noi copia cheii interfonului arată ca o clona perfectă, cu adevărat S(uper)F(inețe).

Interfoanele sunt extrem de utile, deoarece poți controla accesul vizitatorilor chiar de la poartă, respectiv de la scară blocului.

În același timp, în cazul în care nu ești acasă, îi scutește pe musafiri de un drum până la ușa apartamentului tău, doar cs să afle că au urcat degeaba nu știu câte etaje. Sau de pericolul de a traversa curtea casei fără să vadă avertismentul „Atenție, câine rău!”.

De asemenea, controlarea acestor sisteme este mai ușoară decât clasica broască cu cheie. Cartela de interfon și tagul sunt echipamente moderne, care funcționează cu o economie de mișcare din partea utilizatorului. Nu mai introduci cheia, învârti cheia, scoți cheia, asta după ce o dibuiești pe cea potrivită în ditamai mănunchiul. În plus, au un design elegant, putând fi tratate chiar ca niște brelocuri.

Nu au însă o durată de viață nelimitată, așa că nu este deloc imposibil să te trezești într-o zi în fața blocului cu regretul că nu te-ai gândit din timp la multiplicarea cartelei interfonului tău.

Pași de urmat înainte să apelezi la specialiști în duplicarea cartelei de interfon.

1. Asigură-te că ții cartela/tagul suficient de aproape de sistemul de citire.

2. Asigură-te că nu ești la scară greșită, caz în care va fi prematur să te gândești la copierea tagului interfonului.

3. Dacă, totuși, ai nimerit unde trebuie și ușa tot nu se deschide, asigură-te că alegi firma cu cea bună reputație în domeniu din Ploiești, Prahova.

Poate alții ți-au spus că asta nu prea contează, că toate se pricep la fel de bine la copiat cartele de interfon.

Tu nu fă că ei. Sună la CHEI OK!

CONTACTEAZĂ-NE

Ce spun cei care ne-au acordat încrederea lor.