Tehnicienii de la CHEI OK s-au confruntat de-a lungul timpului cu numeroase situații care le-au solicitat întreaga pricepere.

Serviciile de montare yale uși și reparații broaște uși.

Subiectul este delicat din cel puțin 5 motiveꓽ

1. Dacă ușa nu se deschide, nu poți întră în locuința, intr-o anumită camera sau în birou. Mai rău de atât ar fi doar că de cealaltă parte a ușii să fie un copil care plânge sau un lucru de care ai neapărată nevoie.

2. Dacă ușa nu se închide, nu poți părăși locuința sau biroul. În acest caz, mai rău de atât ar fi că fix atunci să ai o întâlnire urgență.

3. Dacă sistemul de închidere nu funcționează corespunzător, permanentul scârțâit, jocul clanței sau necesarele îmbrânceli îți vor aminti tot timpul că iar ai uitat să faci ceva. Mai rău de atât ar fi să ți-o tot amintească nevasta.

4. Dacă ignori schimbarea yalei, schimbarea butucului ușii sau reparația broaștei la momentul potrivit (preferabil înainte să cedeze de tot), mecanismul defect îți va lasă casă vulnerabilă în făță hoților. Mai rău de atât ar fi că și hoții să știe asta.

5. Dacă ți-ai pierdut cheia locuinței, nu poți fi sigur că cel care o găsește nu va încerca să ți-o returneze exact când tu nu eșți acasă. Sună la CHEI OK și te scăpăm de grijă asta.

CONTACTEAZĂ-NE

Există pe piață o mare varietate de uși și de sisteme de închidere.

Fiecare având elemente specifice.

De aceea o manoperă de schimbare a butucului unei uși metalice Beyler, spre exemplu, nu poate fi executată de un amator, întrebând un prieten sau în baza experiențelor anterioare cu ușile de demult, din lemn.

Lasă în seama profesioniștilor de la CHEI OK schimbarea butucului ușii metalice sau schimbarea broaștei ușii termopan.

Nu degeaba suntem de 40 de ani în branșă, în Ploiești – Prahova.

De ce să alegi CHEI OK pentru schimbarea yalei ușii metalice.

Suntem specialiști în schimbat yale pentru uși metalice și alte manopere complexe, precum cele de înlocuire a butucului ușii metalice sau schimbare a butucului unei uși termopan.

Acestea nu sunt atât de simple că deșurubarea unui bec ars, însă tehnicienii de la CHEI OK au competența de a soluționa chiar și cele mai dificile probleme legate de sistemele de închidere.

Pentru noi nu contează dacă e o ușă de lemn, de termopan sau metalică, de la locuință, depozit, birou sau garaj. Orice lucrare care vizează reparația yalei ușii și tot ce ține de acest domeniu necesită atât scula potrivită, cât și știința de a o folosi, iar noi le avem pe amandouă.

Ne ocupăm cu asta de 4 decenii, de aceea am ajuns numărul 1 în Ploiești și județul Prahova.

Utilizăm cele mai moderne instrumente pentru a presta cea mai completă gamă de servicii de lăcătușerie, de la deblocarea căii de acces cu intervenții minim invazive, la reparații yale, montaj yale, reparații butuci, inclusiv schimbarea unui butuc fără cheie, până la manopere de reparare a broaștei ușii de interior sau schimbarea broaștei ușii metalice.

Cum știi că ai nevoie de noi.

1. Cheia intră greu – dacă simpla introducere în butuc e o provocare, e timpul să cauți ajutor specializat.
2. Cheia iese cu dificultate – dacă ai nevoie de ambele mâini să o tragi afară din butuc, e semn că ceva acolo înăuntru nu e chiar bine.
3. Cheia se blochează în timpul rotirii – o forțezi o dată, o forțezi de două ori, fie, dar nu aștepta până se rupe.
4. Trebuie să tragi tare de clanță pentru a putea închide ușa – dacă mecanismele încuietorii încep să-și piardă rigiditatea, intervenția unui profesionist este deja o chestiune de integritate.

Există numeroase sfaturi despre ce ar trebui să faci când ți se blochează ușa, folosind doar o agrafă de birou, un cuțit de unt sau un ciocan… Poate funcționează, nu știm, nu am încercat.

De ce să improvizăm, dacă noi chiar știm ce facem? De fapt, aici, la CHEI OK, știm bine fix trei lucruri: cum să facem treaba bine (o fi deja rutină, dar să știi că nu ne-am plictisit de performanță), cum să facem treaba foarte bine (stai liniștit, tariful nostru rămâne la fel de mic) și cum să facem treaba mai bine decât ceilalți (asta e, mai avem și zile proaste).

Ce să nu faci dacă s-a blocat ușa.

1. Nu forța deschiderea lovind ușa. Chiar dacă ai succes, nu vei rezolva problema cu încuietoarea defectă și, în plus, riști să provoci pagube mai mari, chiar și în cazul unei uși solide. Limitează-te, dacă se poate, la reparația yalei ușii metalice. Te va costa mai puțin decât să schimbi ușa cu totul.

2. Nu considera că o rezolvi tu cumva și singur. Unii bărbați pricepuți la toate sunt tentați să nu se mai complice cu specialistul pentru „banalități” precum o montare broască pentru ușa de interior. Altora schimbarea yalei ușii le pare de-a dreptul floare la ureche. Se încumetă curajoși să abordeze manopere care necesită ani de experiență, precum înlocuirea yalei ușii metalice sau de montare a broaștei ușii metalice, iar apoi eșuează cu succes. Tu nu fă ca ei. Sună la CHEI OK!

CONTACTEAZĂ-NE

Ce spun cei care ne-au acordat încrederea lor.