La CHEI OK consideram ca e mai bine sa repari decat sa schimbi. Aceasta va fi mereu prima noastra optiune. Piesele sunt scumpe, iar uneori ai fi bucuros sa platesti pretul cerut, dar nu gasesti componentele de care ai tu nevoie. Vrem sa te scutim de cheltuieli inutile si de drumuri prin magazine pentru piese noi, de aceea ne-am specializat in remedieri de contacte si reparatii ale butucului auto. Oferim, de asemenea, si servicii conexe, de deblocare a autovehiculului tau, la fata locului, tocmai pentru a-ti fi mai usor sa treci peste inconvenientul de a nu-ti putea folosi masina. Si parca se intampla sa te lase balta exact cand ai mai mare nevoie de ea, nu?

Alege echipa noastra de profesionisti daca:
1. Incuietoarea portierei e blocata;
2. Usa e deteriorata;
3. Incuietoarea portbagajului nu functioneaza;
4. Manerul usii nu te asculta oricat tragi de el;
5. Contactul e intepenit.
Cei mai multi dintre soferii care ajung in una dintre situatiile de mai sus raman dezorientati, chiar usor panicati. Este, intr-adevar, stresant sa nu poti deschide portiera, portbagajul sau sa te trezesti ca s-a blocat contactul si tu trebuie sa duci copilul la scoala, sa ajungi la lucru sau chiar ai o urgenta care nu se poate rezolva cu o scuza. Poti oricand chema un taxi, apela la un prieten sau la noi. Daca nu suntem inca prieteni, inseamna ca nu ne-ai sunat pana acum. Confrunta problema direct si paseaz-o profesionistilor. Venim la tine oriunde ai fi in Ploiesti, trebuie doar sa te grabesti sa suni la CHEI OK. Venim pana numeri la 3… poate in mod repetat, daca traficul devine un obstacol neasteptat. Suntem specialisti in incuietori de masini de 40 de ani, asa ca executam reparatii de contacte auto si butuci si cu ochii inchisi.

Atuurile CHEI OK

1. Experienta – Reparam toate tipurile de contacte si butuci, pentru orice model de autovehicul, fie acesta autoturism, camion, motocicleta etc.
2. Varietatea serviciilor – Remediem absolut orice problema legata de contacte si butuci auto. Daca noi nu putem, atunci nu se poate.
3. Profesionalism – Prima optiune va fi intotdeauna reconditionarea pieselor existente, nu doar pentru a mentine scazut pretul lucrarii, ci si pentru ca nu vrem sa alegem calea cea mai usoara, adica dai jos piesa, pui una noua si gata, ne-am spalat pe maini.
4. Promptitudinea – Avem tehnicienii cei mai pregatiti si motivati pentru a raspunde nevoilor tale in cel mai scurt timp posibil.
5. Atelierul mobil – Venim la tine pentru orice problema referitoare la incuietori ale masinii. Echipa noastra mobila poate interveni oriunde in Ploiesti si imprejurimi.
6. Dotarile – Dispunem de cele mai bune aparate si stapanim tehnici minim invazive, care sa garanteze o lucrare curata. Avem incredere totala in munca noastra, astfel ca iti oferim pentru reparatiile pe care le executam o garantie de 60 de zile.

Reparatia butucului auto, in topul solicitarilor

Tehnicienii nostri sunt chemati cu regularitate de soferi care constata ca un butuc nu functioneaza cum trebuie. Sesizeaza ca se invarte in gol, nu mai permite introducerea cheii sau invartirea acesteia. Primim des solicitari de schimbare a butucului contactului de Golf 4 si pentru schimbarea butucului contactului unui Opel Astra G, desi trebuie spus ca nu atat modelul masinii influenteaza aparitia unei probleme, cat obiceiurile tale, dovada fiind varietatea modelelor la care trebuie sa intervenim. Astfel, sunt destul de comune si cererile de inlocuire a butucului usii de Skoda Fabia, insa sunt si multi ploiesteni care au probleme cu masinile autohtone si apeleaza la CHEI OK pentru schimbarea butucului portbagajului de la Logan. Concluzia este ca uzura e normala, dar gradul de deteriorare poate fi controlat de grija pe care i-o porti masinii.

Reparatii ale contactului auto de la A la Z

Acelasi proces natural de degradare apare si in cazul contactului. Fanta in care se introduce cheia poate fi infundata din cauza patrunderii unui corp strain, ori cheia, chiar daca intra, poate ramane blocata sau, mai rau, sa se rupa inauntru. Suntem pregatiti pentru oricare dintre aceste situatii. Efectuam orice lucrare de reparatie a contactului auto la cel mai inalt nivel calitativ, in unele cazuri chiar fara a indeparta piesa. Facem treaba bine si poti fi sigur ca te tine, mult si bine, daca iti tratezi masina asa cum se cuvine. Te ajutam noi cu cele mai competente sfaturi in privinta utilizarii optime si a intretinerii adecvate, pentru a ne asigura de folosirea cat mai indelungata a sistemului de inchidere al autovehiculului tau. Cei mai multi soferi din Ploiesti s-au convins deja de profesionalismul nostru. Fa si tu ca ei. Suna la CHEI OK!