Piesele sunt scumpe, iar uneori ai fi bucuros să plătești prețul cerut, dar nu găsești componentele de care ai tu nevoie.

Vrem să te scutim de cheltuieli inutile și de drumuri prin magazine pentru piese noi.

De aceea ne-am specializat în remedieri de contacte și reparații ale butucului auto. Oferim, de asemenea, și servicii conexe, de deblocare a autovehiculului tău, la fața locului, tocmai pentru a-ți fi mai ușor să treci peste inconvenientul de a nu-ți putea folosi mașina.

Alege echipa noastră de profesioniști dacă:
1. Încuietoarea portierei e blocată;
2. Ușa e deteriorată;
3. Încuietoarea portbagajului nu funcționează;
4. Mânerul ușii nu te ascultă oricât tragi de el;
5. Contactul e înțepenit.

Cei mai mulți dintre șoferii care ajung în una dintre situațiile de mai sus rămân dezorientați, chiar ușor panicați. Poți oricând chema un taxi, apela la un prieten sau la noi. Dacă nu suntem încă prieteni, înseamnă că nu ne-ai sunat până acum.

Venim la tine oriunde în Ploiești și în Prahova, trebuie doar să te grăbești să ne suni.

CONTACTEAZĂ-NE

Atuurile CHEI OK.

1. Experiență – Reparăm toate tipurile de contacte și butuci, pentru orice model de autovehicul, fie acesta autoturism, camion, motocicletă etc.

2. Varietatea serviciilor – Remediem absolut orice problemă legată de contacte și butuci auto. Dacă noi nu putem, atunci nu se poate.

3. Profesionalism – Prima opțiune va fi întotdeauna recondiționarea pieselor existente, nu doar pentru a menține scăzut prețul lucrării, ci și pentru că nu vrem să alegem calea cea mai ușoară, adică dai jos piesa, pui una nouă și gata, ne-am spălat pe mâini.

4. Promptitudinea – Avem tehnicienii cei mai pregătiți și motivați pentru a răspunde nevoilor tale în cel mai scurt timp posibil.

5. Atelierul mobil – Venim la tine pentru orice problemă referitoare la încuietori ale mașinii. Echipa noastră mobilă poate interveni oriunde în Ploiești și împrejurimi.

6. Dotările – Dispunem de cele mai bune aparate și stăpânim tehnici minim invazive, care să garanteze o lucrare curată. Avem încredere totală în munca noastră, astfel că îți oferim pentru reparațiile pe care le executăm o garanție de 60 de zile.

Reparația butucului auto, în topul solicitărilor.

Tehnicienii noștri sunt chemați cu regularitate de șoferi care constată că un butuc nu funcționează cum trebuie. Sesizează că se învârte în gol, nu mai permite introducerea cheii sau învârtirea acesteia.

Primim des solicitări de schimbare a butucului contactului de Golf 4 și pentru schimbarea butucului contactului unui Opel Astra G, deși trebuie spus că nu atât modelul mașinii influențează apariția unei probleme, cât obiceiurile tale, dovadă fiind varietatea modelelor la care trebuie să intervenim.

Astfel, sunt destul de comune și cererile de înlocuire a butucului ușii de Skoda Fabia, însă sunt și mulți ploieșteni care au probleme cu mașinile autohtone și apelează la CHEI OK pentru schimbarea butucului portbagajului de la Logan.

Concluzia este că uzura e normală, dar gradul de deteriorare poate fi controlat de grijă pe care i-o porți mașinii.

Reparații ale contactului auto de la A la Z.

Același proces natural de degradare apare și în cazul contactului. Fanta în care se introduce cheia poate fi înfundată din cauza pătrunderii unui corp străin, ori cheia, chiar dacă intră, poate rămâne blocată sau, mai rău, să se rupă înăuntru.

Suntem pregătiți pentru oricare dintre aceste situații. Efectuăm orice lucrare de reparație a contactului auto la cel mai înalt nivel calitativ, în unele cazuri chiar fără a îndepărta piesă.

Facem treaba bine și poți fi sigur că te ține, mult și bine, dacă îți tratezi mașină așa cum se cuvine. Te ajutăm noi cu cele mai competente sfaturi în privința utilizării optime și a întreținerii adecvate, pentru a ne asigura de folosirea cât mai îndelungată a sistemului de închidere al autovehiculului tău.

Cei mai mulți șoferi din Ploiești și Prahova s-au convins deja de profesionalismul nostru. Fă și tu ca ei. Sună la CHEI OK!

CONTACTEAZĂ-NE

Ce spun cei care ne-au acordat încrederea lor.