Poarta iti protejeaza casa, garajul iti ocroteste masina, iar bariera iti permite sa gestionezi accesul persoanelor straine in spatiul tau privat. O telecomanda care sa controleze de la distanta un anume sistem de inchidere reprezinta o investitie in confortul personal. Este un avantaj de care te-ai bucurat cu siguranta cand te-a prins ploaia si nu a trebuit sa cobori din autoturism ca sa tragi zavoare. Pierderea sau deterioarea unei telecomenzi pot constitui un inconvenient major, de aceea este o idee buna sa ai tot timpul la indemana datele de contact ale celui mai titrat atelier de lacatuserie din Ploiesti.

Copierea telecomenzii de la poarta, multa stiinta si un strop de arta

Tehnicienii de la CHEI OK stiu tot ce se poate sti despre copierea telecomenzilor pentru bariere, garaje si porti. Lucram de 40 de ani cu toate tipurile de sisteme de inchidere, iar pentru ca suntem deschisi la nou, reusim sa tinem pasul cu evolutiile tehnologice, atat din punct de vedere al dotarii cu aparatura, cat si al acumularii de cunostinte de actualitate. Tocmai datorita vastei noastre experiente suntem in masura sa iti dam un sfat extrem de util: poti reduce la minimum riscul de a ramane fara una dintre telecomenzile tale pur si simplu reducand numarul acestora. Cu cat ai mai multe, cu atat e mai greu sa le tii evidenta, asa ca iti recomandam sa alegi un dispozitiv de control unic, ce poate incorpora mai multe telecomenzi individuale.

Stii ca ai nevoie de o telecomanda unica atunci cand:

1. Te-ai saturat sa tot cobori din masina ca sa deschizi poarta, sa urci iar in masina ca sa intri in curte, din nou sa cobori sa inchizi poarta, sa mai urci o data in masina pana la garaj, din nou sa cobori pentru a deschide garajul si iar in masina sa o parchezi. In sfarsit, gata! Pana maine, cand o iei de la capat.
2. Ai trecut deja de faza manuala si te apropii netulburat de poarta, cauti telecomanda, o simti la degete pe cea potrivita, deschizi elegant, intri in curte, apesi butonul de inchidere, pui telecomanda la loc, ajungi la garaj, te scotocesti in buzunare dupa cealalta telecomanda, daca o gasesti, parchezi, daca nu, mai cauti, intr-un final reusesti si… e obositor doar sa te gandesti din nou la tot procesul, asa ca o arunci la gramada in maldarul de chei. Pana maine, cand o iei de la capat.

Daca ar fi sa iti recomandam si un model, probabil ca cea mai buna telecomanda radio pentru uz rezidențial este Air4, capabila sa-ti ofere controlul total asupra sistemelor de inchidere care protejeaza lucrurile importante pentru tine. Este un dispozitiv de ultima generatie, cu un design atragator si posibilitati impresionante de a copia si apoi a reda semnalele a numeroase telecomenzi originale. Are performante deosebite si in ceea ce priveste siguranta, datorita Codului Rolling. Acest gadget permite stocarea simultana a pana la 4 telecomenzi, iar noi, la CHEI OK, ti-o putem pune la dispozitie in decurs de cateva minute, pentru a o folosi imediat.

Avantaje:
1. Capacitatea de stocare – suporta copierea celui mai mare numar de telecomenzi de pe piata.
2. Varietatea frecvențelor radio – poate reproduce telecomenzi cu frecvențe cuprinse intre 433.92 si 868.35 MHz, precum și telecomenzi cu joasa frecventa.
3. Codul Rolling – numit si Cod Saritor, acesta se schimba automat dupa fiecare utilizare pentru siguranta maxima, facand imposibila sarcina hotilor de a-l clona.
4. Designul – este un dispozitiv compact, durabil, fiind astfel conceput incat sa functioneze chiar daca e udat, ceea ce inseamna ca daca ajungi in fata portii casei in ploaie, faptul ca s-a stropit telecomanda ar trebui sa fie ultima ta grija.
5. Simplitatea utilizarii – nu trebuie sa urmezi cursuri speciale ca sa o poti programa, nici sa urmaresti tutoriale pe internet.
6. Certificare CE – reprezinta, practic, o garantie a calitatii, iar noi, la CHEI OK, lucram doar cu ce e mai bun. O garantie in plus pentru tine este profesionalismul care ne-a pus pe primul loc in preferintele ploiestenilor. Chiar daca nu te-ai decis inca sa treci la dispozitivul universal si preferi sa ramai la telecomanda ta clasica, calitatea serviciilor noastre ramane aceeasi.

Copierea telecomenzii de la garaj, intre asa si-asa si OK. Tu ce vrei?

Bariera limiteaza accesul persoanelor neinvitate in curtea ta sau in perimetrul proprietatii tale, de aceea nu poti incredinta sarcina de copiere a telecomenzii barierei decat unor profesionisti cu competenta dovedita. Aspectul sigurantei este chiar si mai important daca vorbim despre copierea telecomenzilor de garaj. Asta, deoarece garajul reprezinta un spatiu multifunctional: nu doar ca iti protejeaza autovehiculul de intemperii, dar te ajuta si cu depozitarea rotilor de iarna/vara, a bicicletelor, uneltelor, sculelor de gradinarit etc. Astfel, pentru o persoana rau intentionata un garaj poate arata ca un seif. Cu cat e mai mare si mai impunator, cu atat poate fi mai tentant. Precautia este obligatorie mai ales in cazul in care garajul comunica cu un corp al casei, o telecomanda de proasta calitate devenind un punct vulnerabil al sistemului tau de securitate.

De ce CHEI OK pentru copierea unei telecomenzi de poarta, garaj sau bariera

1. Suntem atelierul de lacatuserie cu cea mai vasta experienta din Ploiesti.
2. Venim la fata locului ca sa te cunoastem si sa-ti evaluam nevoile.
3. Oferim cele mai competente sfaturi, pentru a te ajuta sa faci cea mai buna alegere.
4. Lucram repede, lucram bine, iar cand vine vorba de bani, noi nu luam pielea de pe tine. Consecventa in prestarea unor servicii de calitate timp de 40 de ani ne-a plasat pe primul loc in topul increderii ploiestenilor. Pentru multi suntem chiar singura optiune.

Fa si tu ca ei. Suna la CHEI OK!