Poarta îți protejează casa, garajul îți ocrotește mașina, iar bariera îți permite să gestionezi accesul persoanelor străine în spațiul tău.

O telecomandă care să controleze de la distanță un anume sistem de închidere reprezintă o investiție în confortul personal.

Este un avantaj de care te-ai bucurat cu siguranță când te-a prins ploaia și nu a trebuit să cobori din autoturism ca să tragi zăvoare.

Pierderea sau deterioarea unei telecomenzi pot constitui un inconvenient major, de aceea este o idee bună să ai tot timpul la îndemână datele de contact ale celui mai titrat atelier de lăcătușerie din Ploiești, Prahova.

CONTACTEAZĂ-NE

Copierea telecomenzii de la poartă, multă știință și un strop de artă.

Tehnicienii de la CHEI OK știu tot ce se poate ști despre copierea telecomenzilor pentru bariere, garaje și porți. Lucrăm de 40 de ani în Ploiești, Prahova cu toate tipurile de sisteme de închidere, iar pentru că suntem deschiși la nou, reușim să ținem pasul cu evoluțiile tehnologice, atât din punct de vedere al dotării cu aparatură, cât și al acumulării de cunoștințe de actualitate.

Tocmai datorită vastei noastre experiențe suntem în măsură să îți dăm un sfat extrem de util: poți reduce la minimum riscul de a rămâne fără una dintre telecomenzile tale pur și simplu reducând numărul acestora.

Cu cât ai mai multe, cu atât e mai greu să le ții evidență, așa că îți recomandăm să alegi un dispozitiv de control unic, ce poate încorpora mai multe telecomenzi individuale.

Ai nevoie de o telecomandă unică.

1. Te-ai săturat să tot cobori din mașină ca să deschizi poarta, să urci iar în mașină ca să intri în curte, din nou să cobori să închizi poarta, să mai urci o dată în mașină până la garaj, din nou să cobori pentru a deschide garajul și iar în mașină să o parchezi. În sfârșit, gata! Până mâine, când o iei de la capăt.

2. Ai trecut deja de faza manuală și te apropii netulburat de poartă, cauți telecomanda, o simți la degete pe cea potrivită, deschizi elegant, intri în curte, apeși butonul de închidere, pui telecomanda la loc, ajungi la garaj, te scotocești în buzunare după cealaltă telecomandă, dacă o găsești, parchezi, dacă nu, mai cauți, într-un final reușești și… e obositor doar să te gândești din nou la tot procesul, așa că o arunci la grămadă în maldărul de chei. Până mâine, când o iei de la capăt.

Dacă ar fi să îți recomandăm și un model, probabil că cea mai bună telecomandă radio pentru uz rezidențial este Air4.

Capabilă să-ți ofere controlul total asupra sistemelor de închidere care protejează lucrurile importante pentru ține.

Este un dispozitiv de ultimă generație, cu un design atrăgător și posibilități impresionante de a copia și apoi a reda semnalele a numeroase telecomenzi originale.

Are performanțe deosebite și în ceea ce privește siguranța, datorită Codului Rolling.

Acest gadget permite stocarea simultană a până la 4 telecomenzi, iar noi, la CHEI OK, ți-o putem pune la dispoziție în decurs de câteva minute, pentru a o folosi imediat.

Avantaje.

1. Capacitatea de stocare – suportă copierea celui mai mare număr de telecomenzi de pe piață.

2. Varietatea frecvențelor radio – poate reproduce telecomenzi cu frecvențe cuprinse între 433.92 și 868.35 MHz, precum și telecomenzi cu joasă frecvență.

3. Codul Rolling – numit și Cod Săritor, acesta se schimbă automat după fiecare utilizare pentru siguranță maximă, făcând imposibilă sarcina hoților de a-l clona.

4. Designul – este un dispozitiv compact, durabil, fiind astfel conceput încât să funcționeze chiar dacă e udat, ceea ce înseamnă că dacă ajungi în față porții casei în ploaie, faptul că s-a stropit telecomanda ar trebui să fie ultima ta grijă.

5. Simplitatea utilizării – nu trebuie să urmezi cursuri speciale ca să o poți programa, nici să urmărești tutoriale pe internet.

6. Certificare CE – reprezintă, practic, o garanție a calității, iar noi, la CHEI OK, lucrăm doar cu ce e mai bun. O garanție în plus pentru tine este profesionalismul care ne-a pus pe primul loc în preferințele ploieștenilor. Chiar dacă nu te-ai decis încă să treci la dispozitivul universal și preferi să rămâi la telecomanda ta clasică, calitatea serviciilor noastre rămâne aceeași.

Copierea telecomenzii de la garaj, între așa și-așa și OK. Tu ce vrei?

Bariera limitează accesul persoanelor neinvitate în curtea ta sau în perimetrul proprietății tale, de aceea nu poți încredința sarcina de copiere a telecomenzii barierei decât unor profesioniști cu competență dovedită.

Aspectul siguranței este chiar și mai important dacă vorbim despre copierea telecomenzilor de garaj. Asta, deoarece garajul reprezintă un spațiu multifuncțional: nu doar că îți protejează autovehiculul de intemperii, dar te ajută și cu depozitarea roților de iarnă/vară, a bicicletelor, uneltelor, sculelor de grădinărit etc.

Astfel, pentru o persoană rău intenționată un garaj poate arata ca un seif. Cu cât e mai mare și mai impunător, cu atât poate fi mai tentant. Precauția este obligatorie mai ales în cazul în care garajul comunică cu un corp al casei, o telecomandă de proastă calitate devenind un punct vulnerabil al sistemului tău de securitate.

De ce CHEI OK pentru copierea unei telecomenzi de poartă, garaj sau barieră.

  1. Suntem atelierul de lăcătușerie cu cea mai vastă experiență din Ploiești, Prahova.
  2. Venim la fața locului ca să te cunoaștem și să-ți evaluăm nevoile.
  3. Oferim cele mai competente sfaturi, pentru a te ajuta să faci cea mai bună alegere.
  4. Lucrăm repede, lucrăm bine, iar când vine vorba de bani, noi nu luăm pielea de pe tine. Consecvența în prestarea unor servicii de calitate timp de 40 de ani ne-a plasat pe primul loc în topul încrederii ploieștenilor. Pentru mulți suntem chiar singura opțiune.

Fă și tu ca ei. Sună la CHEI OK!

CONTACTEAZĂ-NE

Ce spun cei care ne-au acordat încrederea lor.