Copiile cheilor auto reprezinta unele dintre cele mai inspirate investitii pe care le poti face. Acestea se pot pierde cu usurinta, pot fi furate ori se pot defecta din cauza uzurii, a conditiilor de pastrare sau a accidentelor. O situatie de nefunctionare a cheii sau de proasta functionare te poate incomoda in orice moment, e suficient sa o scapi, sa se ude sau sa o expui involuntar la temperaturi mari. De aceea, a avea alta/altele la indemana reprezinta o masura de prevedere normala, copia cheii masinii trebuind inclusa in dotarea standard a oricarui conducator auto.

Nu vrem sa fim alarmisti, dar iata ce ar putea merge rau:

1. Sa se rupa lamela – daca te gandesti la super glue, renunta, ar fi super inutil.
2. Sa se deterioreze carcasa – putina banda adeziva te poate ajuta de multe ori, asa ca daca ai, pastreaz-o pentru cazurile in care chiar are logica sa o folosesti.
3. Sa se uzeze cauciucul care acopera butoanele – chiar nu stim ce ai putea improviza ca sa te mai amagesti ca nu trebuie sa apelezi la un atelier specializat.
4. Sa se descarce bateriile – fiind o lucrare de finete, ai putea ajunge la batranete incercand sa o rezolvi singur sau chiar sa incaruntesti pe loc de suparare ca ai provocat o problema si mai mare, precum distrugerea cheii.
5. Sa nu mai poti porni motorul – nu e cazul sa te stresezi, atata timp cat telefonul tau nu are nimic si ne poti suna.
6. Sa nu mai raspunda inchiderea centralizata – nicio grija, raspundem noi la orice solicitare, inclusiv la fata locului.

Duplicarea telecomenzii auto nu e o joaca, deci nu te juca cu asa ceva

Speram ca esti suficient de ingrijorat acum incat sa iei foarte in serios multiplicarea cheii auto si, mai mult decat atat, cui incredintezi aceasta manopera importanta, deoarece copierea cheii masinii necesita scule adecvate, iar noi le avem pe toate. Plus cunostinte aprofundate si indelung testate, mai ales ca noile tehnologii de concepere a telecomenzilor si a cipurilor nu lasa loc de erori. Insuficienta stapanire a meseriei poate face cheia inutilizabila, in cel mai bun caz, iar in cel mai rau, masina vulnerabila, de aceea activitatea de copiat chei auto nu poate fi lasata in seama amatorilor. De exemplu, in caz de pierdere/furt, nu este suficienta doar multiplicarea cheii auto, ci odata cu inmanarea uneia noi este obligatorie stergerea informatiilor cheii vechi. E o masura de siguranta, prin care se elimina riscul ca persoane neautorizate sa obtina acces la masina ta.

In cei 40 de ani de existenta am devenit atelierul de lacatuserie numarul 1 din Ploiesti si judetul Prahova in ceea ce priveste serviciile de copiere chei auto si reparatii chei auto, pentru ca rezolvam orice problema de pornire si de inchidere a masinii tale, oricat de retro sau de moderna ar fi aceasta. Tehnologia de ultima generatie pe care o folosim ne permite sa realizam orice remediere, respectiv copiere de telecomanda auto, fiind de competenta noastra majoritatea cipurilor existente pe piata, chiar si cele din componenta modelelor smart/keyless. Cu cat o cheie auto este mai noua, cu atat aparatura necesara si cunostintele tehnicienilor trebuie sa fie mai de actualitate. Iar aici, la CHEI OK, invatam permanent. Ne ocupam de duplicarea cheilor auto de suficient timp incat sa stim ca o eroare cat de mica in asamblarea unei telecomenzi sau a unei chei cu cip le poate face inutile. Un atelier fara suficienta experienta nu ofera garantia unui produs ireprosabil de fiecare data, de aceea daca ne referim la copierea cipului unei chei sau la orice are legatura cu sistemul de inchidere al unui autovehicul, iti recomandam sa apelezi doar la profesionisti.

Motive sa alegi CHEI OK, daca nu iti gasesti copia cheii auto

1. Ne ocupam de 40 de ani de chei, deci cheile inseamna totul pentru noi.
2. Oferim o garantie de 90 de zile pentru cheile copiate si de 60 de zile pentru cele reparate.
3. Realizam copii ale cheilor auto de orice fel, pentru autoturisme, camioane, motociclete, scutere, barci, rulote, ATV-uri, autobuze, orice marca, orice model.
4. Desi timpul de executie a dublurii cheii auto depinde de tipul autovehiculului, tehnicienii nostri dispun de sculele si expertiza necesare pentru a freza și a programa cheia ta, de cele mai multe ori, pe loc, spre deosebire de reprezentante, care te pot face sa astepti zile intregi.
5. In caz de maxima urgenta, intervenim la fata locului pentru deblocarea masinii si reconstituirea cheii tale, fie ca este simpla sau cu telecomanda.
6. Avem piesele necesare oricarei manopere de reparatie, fie ca este vorba despre inlocuire butoane, carcase, lamele sau piese electronice.

Daca inca nu te-am convins ca suntem cei mai capabili in tot ceea ce inseamna service chei din Ploiesti, plusam cu rezolvarea unei probleme de confort pe care, probabil, nici nu ai stiut ca o ai: transformarea cheii fixe intr-una pliabila. Un upgrade deloc costisitor, un detaliu minor, dar care iti poate aduce mai multa satisfactie in utilizarea masinii. De asemenea, poate ai fi surprins sa afli, te putem ajuta chiar si in cazul in care ai pierdut toate cheile. Avem posibilitatea de a realiza duplicate doar in baza codului, inca o dovada ca facem fata oricarei solicitari de copiere a cipului cheii auto. Putem reface o cheie chiar si in lipsa masinii, daca ne pui la dispozitie:
1. butucul de la usa (pentru reconstituirea lamelei);
2. contactul (daca lamela nu se poate reconstitui dupa butuc);
3. imobilizatorul masinii (pentru a programa un microcip nou);
4. contactul EZS, in cazul tuturor modelelor de Mercedes cu chei smart/infrarosu;
5. CAS sau EWS, in cazul modelelor de BMW cu chei normale/slot.

Orice, de la copierea cheii unui Ford Focus 2 la duplicarea cheii unui Passat B6

Lucram cu majoritatea modelelor de pe piata, fie ca vorbim despre copierea unei chei pentru Ford Focus, copierea unei chei pentru Opel Astra G, copierea de chei pentru Skoda, copierea cheii auto de Volkswagen sau copierea cipului unei chei de Logan, ca sa amintim doar cateva dintre cele mai cerute manopere de pana acum. Iar daca ai o masina mai exotica, pune-ne la incercare, acceptam orice provocare. Pana si internetul te trimite la noi. Cauta „copiere chei auto Ploiesti” si vom fi prima recomandare. Probabil ca exista soferi care considera ca e totuna daca aleg un atelier de lacatuserie oarecare.

Tu nu fa ca ei. Suna la CHEI OK!