O situație de nefuncționare a cheii sau de proastă funcționare te poate incomoda în orice moment.

E suficient să o scapi, să se ude sau să o expui involuntar la temperaturi mari.

De aceea, a avea alta/altele la îndemână reprezintă o măsură de prevedere normală, copia cheii mașinii trebuind inclusă în dotarea standard a oricărui conducător auto.

CONTACTEAZĂ-NE

Nu vrem să fim alarmiști, dar iată ce ar putea merge rău.

1. Să se rupă lamela – dacă te gândești la super glue, renunță, ar fi super inutil.

2. Să se deterioreze carcasa – puțină bandă adezivă te poate ajuta de multe ori, așa că dacă ai, păstreaz-o pentru cazurile în care chiar are logică să o folosești.

3. Să se uzeze cauciucul care acoperă butoanele – chiar nu știm ce ai putea improviza ca să te mai amăgești că nu trebuie să apelezi la un atelier specializat.

4. Să se descarce bateriile – fiind o lucrare de finețe, ai putea ajunge la bătrânețe încercând să o rezolvi singur sau chiar să încărunțești pe loc de supărare că ai provocat o problemă și mai mare, precum distrugerea cheii.

5. Să nu mai poți porni motorul – nu e cazul să te stresezi, atâta timp cât telefonul tău nu are nimic și ne poți suna.

6. Să nu mai răspundă închiderea centralizată – nicio grijă, răspundem noi la orice solicitare, inclusiv la fața locului.

Duplicarea telecomenzii auto nu e o joacă, deci nu te juca cu așa ceva.

Sperăm că ești suficient de îngrijorat acum încât să iei foarte în serios multiplicarea cheii auto și, mai mult decât atât, cui încredințezi această manoperă importantă, deoarece copierea cheii mașinii necesită scule adecvate, iar noi le avem pe toate.

Plus cunoștințe aprofundate și îndelung testate, mai ales că noile tehnologii de concepere a telecomenzilor și a cipurilor nu lasă loc de erori. Insuficienta stăpânire a meseriei poate face cheia inutilizabilă, în cel mai bun caz, iar în cel mai rău, mașină vulnerabilă, de aceea activitatea de copiat chei auto nu poate fi lăsată în seama amatorilor.

De exemplu, în caz de pierdere/furt, nu este suficientă doar multiplicarea cheii auto, ci odată cu înmânarea uneia noi este obligatorie ștergerea informațiilor cheii vechi. E o măsură de siguranță, prin care se elimină riscul ca persoane neautorizate să obțină acces la mașina ta.

În cei 40 de ani de existență am devenit atelierul de lăcătușerie numărul 1 din Ploiești și Prahova.

Pentru că rezolvăm orice problemă de pornire și de închidere a mașinii tale, oricât de retro sau de modernă ar fi aceasta.

Tehnologia de ultimă generație pe care o folosim ne permite să realizăm orice remediere, respectiv copiere de telecomanda auto, fiind de competența noastră majoritatea cipurilor existente pe piață, chiar și cele din componentă modelelor smart/keyless.

Cu cât o cheie auto este mai nouă, cu atât aparatură necesară și cunoștințele tehnicienilor trebuie să fie mai de actualitate. Iar aici, la CHEI OK, învățăm permanent.

Ne ocupăm de duplicarea cheilor auto în Ploiești și Prahova de suficient timp încât să știm că o eroare cât de mică în asamblarea unei telecomenzi sau a unei chei cu cip le poate face inutile.

Un atelier fără suficientă experiență nu oferă garanția unui produs ireproșabil de fiecare dată, de aceea dacă ne referim la copierea cipului unei chei sau la orice are legătură cu sistemul de închidere al unui autovehicul, îți recomandăm să apelezi doar la profesioniști.

Motive să alegi CHEI OK, dacă nu îți găsești copia cheii auto.

1. Ne ocupăm de 40 de ani de chei în Ploiești și Prahova, deci cheile înseamnă totul pentru noi.

2. Oferim o garanție de 90 de zile pentru cheile copiate și de 60 de zile pentru cele reparate.

3. Realizăm copii ale cheilor auto de orice fel, pentru autoturisme, camioane, motociclete, scutere, bărci, rulote, ATV-uri, autobuze, orice marcă, orice model.

4. Deși timpul de execuție a dublurii cheii auto depinde de tipul autovehiculului, tehnicienii noștri dispun de sculele și expertiză necesare pentru a freza și a programa cheia ta, de cele mai multe ori, pe loc, spre deosebire de reprezentanțe, care te pot face să aștepți zile întregi.

5. În caz de maximă urgență, intervenim la fața locului pentru deblocarea mașinii și reconstituirea cheii tale, fie că este simplă sau cu telecomandă.

6. Avem piesele necesare oricărei manopere de reparație, fie că este vorba despre înlocuire butoane, carcase, lamele sau piese electronice.

Suntem cei mai capabili în tot ceea ce înseamnă service chei din Ploiești.

Plusăm cu rezolvarea unei probleme de confort pe care, probabil, nici nu ai știut că o ai: transformarea cheii fixe într-una pliabilă.

Un upgrade deloc costisitor, un detaliu minor, dar care îți poate aduce mai multă satisfacție în utilizarea mașinii.

De asemenea, poate ai fi surprins să afli, te putem ajuta chiar și în cazul în care ai pierdut toate cheile. Avem posibilitatea de a realiza duplicate doar în baza codului, încă o dovadă că facem față oricărei solicitări de copiere a cipului cheii auto.

Putem reface o cheie chiar și în lipsa mașinii, dacă ne pui la dispoziție:
1. butucul de la ușă (pentru reconstituirea lamelei);
2. contactul (dacă lamela nu se poate reconstitui după butuc);
3. imobilizatorul mașinii (pentru a programa un microcip nou);
4. contactul EZS, în cazul tuturor modelelor de Mercedes cu chei smart/infraroșu;
5. CAS sau EWS, în cazul modelelor de BMW cu chei normale/slot.

Orice, de la copierea cheii unui Ford Focus 2 la duplicarea cheii unui Passat B6.

Lucrăm cu majoritatea modelelor de pe piață, fie că vorbim despre copierea unei chei pentru Ford Focus, copierea unei chei pentru Opel Astra G, copierea de chei pentru Skoda, copierea cheii auto de Volkswagen sau copierea cipului unei chei de Logan, ca să amintim doar câteva dintre cele mai cerute manopere de până acum. Iar dacă ai o mașină mai exotică, pune-ne la încercare, acceptăm orice provocare.

Până și internetul te trimite la noi. Caută „copiere chei auto Ploiești” și vom fi prima recomandare.

Probabil că există șoferi care consideră că e totuna dacă aleg un atelier de lăcătușerie oarecare.

Tu nu fă ca ei. Sună la CHEI OK!

CONTACTEAZĂ-NE

Ce spun cei care ne-au acordat încrederea lor.