Povestea noastra este, la propriu, una fara sfarsit. Are un inceput, ca toate povestile, doar ca nu se mai incheie, si asta datorita voua. O scriem in fiecare zi, impreuna cu fiecare dintre cei care isi pun increderea in priceperea tehnicienilor atelierului de lacatuserie caruia i-am dedicat 40 de ani din viata. Si nu doar din viata unui singur om, ci din viata familiei noastre. Pentru ca in asta consta secretul longevitatii CHEI OK pe piata de profil din Ploiesti si din Prahovaꓽ suntem o afacere de familie. Muncim in familie si pentru familie. De aceea ne permitem sa avem preturi mici. Si din acelasi motiv nu ne permitem sa facem rabat de la calitate, pentru ca am devenit in timp parte din comunitatea, din familia prahoveana si cine ar vrea sa-si dezamageasca familia?

Avem, asadar, o baza extrem de solida, in a carei rezistenta investim continuu. Pare greu de crezut acum, dar am pornit de la un simplu magazin de chei. Cine stie daca „Buric” (va lamurim imediat) a gandit vreodata atat de departe, dar uite ca am reusit in timp sa construim un concept mai larg de afacere in jurul umilei, dar indispensabilei inventii care este cheia. Iar cheia intelegerii succesului nostru se gaseste in inceputurile acestui atelier de lacatuserie, transmis, iata, pana la a treia generatie, cu toate secretele meseriei.

Primul magazin de chei din Ploiesti, un pariu cu sine castigat de Nicu Dumitrescu

Totul se datoreaza unui om care nu a incercat marea cu degetul, ci s-a aruncat cu capul inainte, cu toata convingerea, increzator in faptul ca exista o nevoie pe care el o putea satisface mai bine decat oricine. Un spirit antreprenorial care a simtit nevoia sa se manifeste intr-o perioada in care initiativa comerciala nu beneficia de cele mai bune conditii. Acelasi standard de calitate ii ghideaza astazi si pe urmasii lui, dovada fiind faptul ca atelierul de lacatuserie CHEI OK este pe primul loc pe aceasta nisa in Prahova. Nu suntem un simplu atelier de copiat chei, ci cel mai vechi din Ploiesti, cu mii, si mii, si mii, si alte cateva mii de chei si cartele de interfon copiate, de cand Nicu Dumitrescu, alintat de prieteni „Buric”, a gasit cheia propriului succes.

Povestea noastra a inceput in anul 1980, cand Nicu Dumitrescu, ceasornicar de meserie si un maestru al detaliului, a cumparat primul aparat de copiat chei, tocmai din Germania. Cu cat a dat pe el, 1.000 de marci, cu cat a dat la vama sa il introduca in tara, si-ar fi putut cumpara o Dacia proaspat iesita din fabrica, dar el a gandit pe termen lung si a ales sa investeasca in viitor. A avut flerul de a inaugura primul magazin de chei din Ploiesti, devenind, astfel, un deschizator nu doar de usi (la nevoie), ci si de drumuri. Era vremea „generatiei cu cheia la gat”, care nu putea exista fara chei cat sa ajunga unei generatii intregi, astfel ca Nicu Dumitrescu a mesterit de toate, pentru toti. Pana in 1996, cand a trecut in vesnicie.

Atelierul de copiat chei a trecut testul timpului

Un capitol s-a incheiat atunci, insa bazele solide ale afacerii incepute de el au rezistat. Pentru ca Nicu Dumitrescu, cu acelasi fler de a investi in viitor, a cultivat placerea acestei meserii in ginerele sau, Virgil Hriban. Uite asa a aparut a doua generatie, de unde te astepti mai putin. De 10 ani ofiter in armata si cu visul din copilarie de a deveni aviator inca viu, viata l-a ghidat pe Virgil Hriban sa „aterizeze” in atelierul socrului sau, unde – ca o fi simtit el atunci asta sau nu – a prins radacini. Escala prelungita… la nesfarsit. Se intampla prin 1990. Atunci a inceput sa „fure” meserie cu atata dibacie, incat daca hotii ar fi atat de priceputi la chei precum el, n-ar mai fi usa in siguranta in Prahova. Asa se face ca in momentul de cumpana si-a putut asuma responsabilitatea atelierului de copiat chei, ducand mai departe mostenirea socrului sau. Virgil Hriban a preluat insa nu doar meseria, ci si crezul lui Nicu Dumitrescu: „Un client multumit aduce in atelier inca trei”. S-a perpetuat, astfel, o cultura a respectului fata de cel care apeleaza la serviciile tale, ca si cum ar fi un membru al propriei familii. Lectie pe care Virgil Hriban i-a transmis-o fiului sau, Eugen Hriban, absolvent de universitate si suficient de curajos incat sa-si asume aceasta mare raspundere. La studii superioare, aspiratii superioare, nu?

Magazinul de chei, in pas cu vremurile

Iarasi un capitol se incheie, doar ca sa inceapa unul nou. A venit acum timpul ca nepotul lui Nicu Dumitrescu sa preia stafeta. Lume noua, suflu nou. Inca o reinventare, care ne permite noua, celor de la CHEI OK, sa tinem pasul cu vremurile, atat din punct de vedere al tehnologiei, cat si al relatiei cu clientii nostri. Pe de o parte, am ajuns la performanta de a acoperi intreaga plaja a nevoilor din acest domeniu, de la copierea tuturor tipurilor de chei, a cartelelor de interfon si a tagurilor, a telecomenzilor pentru bariere, garaje si porti, pana la schimbarea de butuci, yale si broaste, deblocarea portierelor auto si a usilor caselor, copierea/repararea de chei auto, telecomenzi si cipuri sau remedierea de contacte, butuci si broaste auto. Pe de alta parte, avem grija sa ne poti gasi cu usurinta, oricand, oriunde, chiar si in lumea virtuala. Doar cauta pe internet atelier de chei sau magazin de chei in Ploiesti si suntem acolo unde Nicu Dumitrescu nici nu-si imagina ca am putea ajunge. Ne-am ancorat puternic in prezent si ne indreptam hotarati spre viitor, cu Eugen Hriban la carma preluata de la tatal sau, Virgil Hriban, un fost ofiter care s-a visat pilot si care si-a asumat sarcina de a ajuta aceasta afacere de familie sa traverseze timpul. Acum, pentru Eugen, urmasul, este simplu. Munca este hobby-ul sau, iar atunci cand faci ceea ce iti place, cu siguranta si altora le va placea ceea ce faci. Nu spunem ca suntem singurul magazin de facut chei din Ploiesti, dar suntem cei mai priceputi. Noua ni se deschid toate usile. Hai, dupa tine, ai prioritate! Iti oferim accesul, tu ne asiguri succesul.