Povestea noastră este, la propriu, una fără sfârșit.

Are un început, ca toate poveștile, doar că nu se mai încheie, și asta datorită vouă.

O scriem în fiecare zi, împreună cu fiecare dintre cei care își pun încrederea în priceperea tehnicienilor atelierului de lăcătușerie căruia i-am dedicat 40 de ani din viață. Și nu doar din viața unui singur om, ci din viața familiei noastre. Pentru că în asta constă secretul longevității CHEI OK pe piața de profil din Ploiești și din Prahovaꓽ suntem o afacere de familie. Muncim în familie și pentru familie. De aceea ne permitem să avem prețuri mici. Și din același motiv nu ne permitem să facem rabat de la calitate, pentru că am devenit în timp parte din comunitatea, din familia prahoveană și cine ar vrea să-și dezamăgească familia?

Avem, așadar, o baza extrem de solidă, în a cărei rezistență investim continuu. Pare greu de crezut acum, dar am pornit de la un simplu magazin de chei. Cine știe dacă „Buric” (vă lămurim imediat) a gândit vreodată atât de departe, dar uite că am reușit în timp să construim un concept mai larg de afacere în jurul umilei, dar indispensabilei invenții care este cheia. Iar cheia înțelegerii succesului nostru se găsește în începuturile acestui atelier de lăcătușerie, transmis, iată, până la a treia generație, cu toate secretele meseriei.

Primul magazin de chei din Ploiești, un pariu cu sine câștigat de Nicu Dumitrescu.

Totul se datorează unui om care nu a încercat marea cu degetul.

Ci s-a aruncat cu capul înainte, cu toată convingerea, încrezător în faptul că există o nevoie pe care el o putea satisface mai bine decât oricine. Același standard de calitate îi ghidează astăzi și pe urmașii lui, dovadă fiind faptul că atelierul de lăcătușerie CHEI OK este pe primul loc pe această nișă în Prahova. Suntem cel mai vechi din Ploiești, cu mii, și mii, și mii, și alte câteva mii de chei și cartele de interfon copiate, de când Nicu Dumitrescu, alintat de prieteni „Buric”, a găsit cheia propriului succes.

Povestea noastră a început în anul 1980, când Nicu Dumitrescu, ceasornicar de meserie și un maestru al detaliului, a cumpărat primul aparat de copiat chei, tocmai din Germania. Cu cât a dat pe el, 1.000 de mărci, cu cât a dat la vamă să îl introducă în țară, și-ar fi putut cumpăra o Dacia proaspăt ieșită din fabrică, dar el a gândit pe termen lung și a ales să investească în viitor.

Atelierul de copiat chei a trecut testul timpului.

Un capitol s-a încheiat atunci, însă bazele solide ale afacerii începute de el au rezistat.

Pentru că Nicu Dumitrescu, cu același fler de a investi în viitor, a cultivat plăcerea acestei meserii în ginerele său, Virgil Hriban. Uite așa a apărut a doua generație, de unde te aștepți mai puțin. De 10 ani ofițer în armată și cu visul din copilărie de a deveni aviator încă viu, viața l-a ghidat pe Virgil Hriban să „aterizeze” în atelierul socrului său, unde – că o fi simțit el atunci asta sau nu – a prins rădăcini. Escală prelungită… la nesfârșit. Se întâmpla prin 1990. Atunci a început să „fure” meserie cu atâta dibăcie, încât dacă hoții ar fi atât de pricepuți la chei precum el, n-ar mai fi ușa în siguranță în Prahova. Așa se face că în momentul de cumpănă și-a putut asuma responsabilitatea atelierului de copiat chei, ducând mai departe moștenirea socrului său. Virgil Hriban a preluat însă nu doar meseria, ci și crezul lui Nicu Dumitrescu: „Un client mulțumit aduce in atelier încă trei”. S-a perpetuat, astfel, o cultură a respectului față de cel care apelează la serviciile tale, ca și cum ar fi un membru al propriei familii. Lecție pe care Virgil Hriban i-a transmis-o fiului său, Eugen Hriban, absolvent de universitate și suficient de curajos încât să-și asume această mare răspundere. La studii superioare, aspirații superioare, nu?

Magazinul de chei, în pas cu vremurile.

Iarăși un capitol se încheie, doar ca să înceapă unul nou.

A venit acum timpul ca nepotul lui Nicu Dumitrescu să preia ștafeta. Încă o reinventare, care ne permite nouă să ținem pasul cu vremurile. Pe de o parte, am ajuns la performanță de a acoperi întreaga plajă a nevoilor din acest domeniu. Pe de altă parte, avem grijă să ne poți găsi cu ușurință. Doar caută pe internet atelier de chei sau magazin de chei în Ploiești și suntem acolo. Ne-am ancorat puternic în prezent și ne îndreptăm hotărâți spre viitor, cu Eugen Hriban la cârma preluată de la tatăl său.

Nu spunem că suntem singurul magazin de făcut chei din Ploiești, dar suntem cei mai pricepuți. Nouă ni se deschid toate ușile.

contactează-ne