Deschiderea ușii, pentru tine încă o dilemă, pentru noi nici o problemă.

Trebuie neapărat să ne întâlnim.

Să-ți facem o poză, să o punem pe perete în atelier și să te prezentăm drept cel mai norocos om din lume.

Chiar așa, să nu ți se strice niciodată tocmai ție broasca, yala, butucul de la ușa casei sau a mașinii?

Eh, să știi că prahovenilor obișnuiți chiar li se întâmplă, și încă mai des decât ai putea crede, iar pentru ei CHEI OK este opțiunea numărul 1 atunci când caută profesioniști în deblocarea de uși metalice, de lemn, de termopan și de-ar fi și uși împletite din nuiele, am fi specialiști și-n ele, pentru că învățăm permanent tot ce apare nou în materie de sisteme de închidere de orice fel.

CONTACTEAZĂ-NE

Există mai multe situații în care poți ajunge și în imposibilitatea de a-ți folosi mașina.

Nu ai pățit niciodată să-ți uiți cheia în contact, pe un scaun sau în portbagaj și să nu mai ai acces la ea? Mașină reprezintă o investiție, de aceea nu credem că într-adevăr te-ai gândi serios să spargi geamul, în cazul în care, să spunem, ți-ai închide accidental cheile înăuntru.

Și nici nu te-am sfătui să încerci să forțezi broasca ori să aplici vreo scamatorie văzută pe internet despre deblocări auto. Riști să produci pagube importante, care vor face să pară neînsemnate cheltuielile cu apelarea la un serviciu profesionist de descuiat uși auto.

Cel mai bun truc într-o asemenea situație este cel cu telefonul: îl iei și suni la CHEI OK, iar noi vom trimite o echipa oriunde în Ploiești pentru a-ți oferi asistență de specialitate. Deblocarea butucului auto este doar una dintre operațiunile în care am devenit experți, ajungând numărul 1 în județul Prahova.

Cheia rezolvării problemelor tale stă în experiența noastră de 40 de ani în gestionarea oricărei situații din sfera lăcătușeriei care-ți face mașină inutilizabilă.

Ai nevoie de un atelier specializat în deschiderea ușilor auto.

1. S-a stricat butucul, fie că se învârte în gol, nu mai intră cheia sau intră, dar nu se rotește.
2. Mașină nu mai are curent și butucul nu mai funcționează.
3. Cheia e undeva în mașină, iar tu pe dinafară.
4. Ai pierdut toate cheile.
5. S-a rupt cheia în butucul portierei sau al portbagajului.

Tehnicienii noștri din Ploiești îți vor deschide mașina fără să lase urme, folosindu-se atât de priceperea lor, dovedită în nenumăratele intervenții de până acum, cât și de cele mai performante scule.

Profesioniștii de la CHEI OK vor executa cu maximă finețe manoperele de precizie necesare, folosind unelte speciale pentru a nu produce mai mult deranj decât este absolut necesar.

Te încurajăm să apelezi la noi și pentru propriul confort, nu doar în caz de urgență, când deblocarea ușii mașinii nu-ți lasă altă soluție. Astfel, dacă în mod curent folosești două chei diferite, una pentru portieră și una pentru contact, îți putem adapta atât butucul, cât și contactul pentru a se potrivi cu o singură cheie. Alegi tu cu care din cele două, pentru că în privința mașinii tale tu ai ultimul cuvânt. Noi doar îl punem în practică.

Nu te implica, pentru a nu complica deblocarea ușii mașinii tale.

Există numeroase sfaturi de la șoferi pățiți privind subiectul deblocării ușii auto și știm că meșterul din fiecare te poate ispiti să improvizezi.

Totuși, pentru că desfășurăm de aproape o jumătate de secol această activitate de deblocare mașini, am adunat și noi în tot acest timp câteva îndemnuri care considerăm că îți pot fi folositoare:

1. Nu încerca să rezolvi singur problema. Riști să devii chiar tu problema.
2. Nu-ți chema vecinul priceput la toate în ajutor, decât dacă îți poate oferi numărul nostru.
3. Gândește-te de două ori înainte să suni la reprezentanță (dacă ai această posibilitate). Te vor invita cu mașina acolo, pe cheltuiala ta. Noi venim la tine în Ploiești sau Prahova.
4. Dacă se poate, repară, nu schimba! În cazul portierei, un butuc nou înseamnă o cheie diferită de cea pentru contact, deci o bătaie de cap în plus. Iar un contact nou poate fi greu de găsit, în funcție de modelul mașinii tale.
5. Fii optimist. Chiar dacă ai ignorat toate sfaturile de mai sus, nu ai putut tu strica ce nu putem noi remedia.

Tehnicienii noștri îți vor deschide mașină fără să lase urme.

Folosindu-se atât de priceperea lor, dovedită în nenumăratele intervenții de până acum, cât și de cele mai performanțe scule. Aceștia vor alege mereu metodă cea mai potrivită pentru rezolvarea oricărei probleme.

Prima opțiune va fi mereu o procedura minim invazivă, fie că este vorba despre decodificarea butucului, deblocarea acestuia cu ajutorul cheii sau eliberarea mecanismului prin ocolirea sistemelor de blocare.

Profesioniștii de la CHEI OK vor execută cu maximă finețe manoperele de precizie necesare, folosind unelte speciale pentru a nu produce mai mult deranj decât este absolut necesar.

Nu proceda că majoritatea șoferilor pățiți, care intră în panică și încep să caute frenetic pe internet informații despre deschiderea unei uși de Logan fără cheie, deschiderea ușii de Skoda fără cheie sau despre pașii de urmat în cazul unei uși blocate de VW Polo ori pentru deblocarea portbagajului unui Ford Focus, plus nenumărate alte asemenea probleme, sperând la soluții minune, imediate, rapide și gratuite. Adică imposibile.

Tu nu fă ca ei. Sună direct la CHEI OK!

CONTACTEAZĂ-NE

Ce spun cei care ne-au acordat încrederea lor.