Te poți trezi în foarte multe situații când o să ai nevoie de un lăcătuș priceput, încuietorile – fie că sunt de la spațiul de locuit sau de la mașînă – fiind printre cele mai utilizate mecanisme din rutină cotidiană. Deschidem și închidem uși cu regularitate, pornim mașînă cel puțîn de două ori pe zi și deși cheile nu sunt bunuri de larg consum care să necesite întreținere specială sau o reînnoire frecvența a stocului, există câteva situații când fiecare dintre noi trebuie să apeleze la un magazin de făcut chei și de „desfăcut” situații complicate cauzate de chei sau de lipsa acestora.

Când ai nevoie de un magazin de chei și manopere conexe

Există o anumită dependență față de cheile care ne asigura acces la toate lucrurile importante pentru noi, de aceea este foarte important să ai la cine apela atunci când ai nevoie de o copie de rezervă a unei chei, cartele de interfon ori tag, a unei telecomenzi de barieră, garaj sau poartă, sau când o copie nu te mai ajută la nimic și se impune o manoperă extremă, precum schimbarea unui butuc sau a yalei, deblocarea ușii auto ori a locuinței, respectiv reparația contactului mașinii.

Astfel:
*Poate copilul a ajuns la vârstă școlară și are nevoie de propria cartelă de interfon și de propria cheie pentru a intră în casă;
*Poate ți s-au deteriorat cheia, din cauza utilizării agresive, sau cartelă, codul de bare dând erori la citire;
*Poate ți-ai pierdut cheia, tagul sau cartelă, iar tu eșți suficient de prevăzător încât să-ti fi făcut copii, dar nu și să le ții la îndemână;
*Poate ai încercat fără succes să intri în mașînă blocată sau în locuința și ai nevoie de cineva care să vorbească exact pe limba „broaștei” care îți refuză accesul;
*Poate nu se învârte cheia în contact, dar acele ceasului de învârt și tu intarzii la serviciu.

De ce contează un atelier de lăcătușerie cu reputație

Cu cât atelierul de lăcătușerie la care apelezi are o reputație mai solidă, cu atât mai mult te poți baza pe calitatea oricărei manopere, datorită experienței și profesionalismului care l-au ajutat să reziste în branșă și să acumuleze suficiente cunoștințe încât să poată execută orice sarcina. De exemplu, în ceea ce privește cheile pentru mașînă, acesta va putea realiza o dublură atât prin copiere, nouă cheie urmând să aibă același cod de identificare că cea veche, cât și prin programare, metodă care presupune, odată cu adaptarea unei chei noi, eliminarea din memoria mașinii a informațiilor celei vechi, recomandabilă că măsură de siguranță, pentru a nu putea fi utilizată de un „norocos” în situația în care această a fost pierdută. De asemenea, un atelier de copiat chei cu experiență poate realiza un duplicat doar în baza butucului și îți va garanta securitatea sistemului de deschidere și/sau pornire a oricărui autovehicul, pentru a nu da erori care ar putea fi exploatate de persoane străine.
În ceea ce privește multiplicarea cartelelor de interfon, un magazin de chei profesionist se va descurcă la fel de bine și cu cele tip tag, numite și tag de acces sau tag de proximitate, și cu modelele cu cod de bare, că, de altfel, cu orice cheie. O asemenea plajă generoasă de manopere are în Ploieșți CHEI OK, atelier dotat de aparatură modernă și tehnicieni capabili să multiplice chei noi, chei vechi, chei plane, chei cu amprenta, chei fluture sau chei atipice, de la casă, birou, mașînă, garaj, chei de lacăt, chei normale de broască, cartele de acces în bloc și orice alt model ai deține. Plusăm și cu posibilitatea de a-ți tranforma cu promptitudine modelul fix într-unul pliabil, oferindu-ti un mod mai elegant de a-ti păstra cheia și, în același timp, mai sigur, deoarece făcând parte dintr-un mănunchi simplă purtare în buzunar supune o cheie la o acțiune pasivă de uzură, eliminată prin inserarea într-o teacă specială.

Longevitatea, cea mai bună recomandare

CHEI OK este atelierul de lăcătușerie cu cea mai vastă experiență în domeniu din Ploieșți, depășind deja de mult pragul de 100.000 de duplicari, la care se adaugă nenumărate șalvari de situație constând în remedieri de contacte auto sau deblocari de uși.

Astfel, nu e doar laudă când spunem că:
*Realizăm copii după chei pentru orice ușa de acces în locuința, respectiv autovehicul, fie că este vorba despre un autoturism, un camion, o motocicletă, rulotă sau chiar barcă;
*Frezam/programăm orice cheie, de cele mai multe ori, pe loc, pentru că avem permanent pe stoc toate șabloanele;
*Intervenim, în caz de urgență, la față locului pentru deblocarea mașinii și reconstituirea cheii.

Suntem atât de încrezători în rezultatul muncii noastre, încât, în ceea ce privește multiplicarea cheilor, oferim o garanție de 90 de zile pentru cele copiate și de 60 de zile pentru cele reparate. Asta, mai mult pentru liniștea ta, fiindcă până acum nu ne-a fost pusă niciodată la îndoială muncă.