SPECIALISTI IN INCUIETORI DE MASINI. CEI MAI BUNI DIN PLOIESTI

Realizam reparatii pentru toate tipurile de contacte si butuci, atat pentru autoturisme cat si pentru camioane, motociclete, etc
Nu mai este necesar sa schimbati toate incuietorile masinii sau sa aveti 2 chei diferite.

PROFESIONALISM SI EXPERIENTA

Peste 25 ani de experienta in reparatii de butuci si contacte auto

GARANTIE

Toate reparatiile noastre au o garantie de 60 zile

RAPIDITATE SI EFICIENTA

Tehnicienii nostri sunt gata sa intervina pentru a solutiona nevoile dvs. in cel mai scurt timp posibil

REPARATII CONTACTE AUTO

Cel mai bine e sa le repari decat sa le schimbi!

S-a stricat butucul de la usa? Se invarte in gol, nu mai intra cheia in el sau pur si simplu nu se invarte deloc? Nu mai bine scutesti niste bani si il aduci la reparat in loc sa il schimbi cu totul? Asa vei scapa si de grija ca vei folosi 2 chei, una pentru usa si una pentru contact.

S-a stricat contactul? Nu mai poti invarti cheia in el sau a ramas blocat intr-o anumita pozitie? Nu ai niciun motiv de panica. Oferim servicii de demontare contacte, dar si servicii de reparatie ulterioara. Simplu, rapid si fara grija ca trebuie sa pierzi timp cautand un contact nou la magazinele de piese auto sau la dezmembrari.

Te afli deja in situatia in care folosesti 2 chei pentru masina? La CHEI-OK putem modifica atat butucul cat si contactul auto sa mearga cu o singura cheie. Trebuie doar sa vii cu una din ele la noi iar noi iti vom face sa mearga in continuare pe o singura cheie si asa vei scapa de chinul celor 2 chei.

Ai pierdut toate cheile masinii? Nu e nicio problema, putem reconstitui chei de la 0 daca ne aduci butucul usii sau contactul.

Atelier mobil

De asemenea, oferim clienților noștri serviciul de atelier mobil, o echipă de tehnicieni specializați se va deplasa acolo unde aveți nevoie pentru a rezolva toate problemele referitoare la încuietori ale mașinii.