inscriptionari-oglinzi

Inscriptionarea oglinzilor se realizeaza indiferent de marca, marcile auto cele mai “cautate” de hoti fiind: BMW, MERCEDES, PORSCHE, AUDI, VOLKSWAGEN, SKODA, VOLVO, SEAT, OPEL, FORD, RENAULT, nici celelalte marci nefiind ferite.

Prin inscriptionarea oglinzilor se intelege marcarea permanenta a acestora cu numarul de inmatriculare, seria de sasiu sau numarul dvs de telefon printr-un procedeu chimic ireversibil.

Inscriptionarea oglinzilor este o operatiune ce dureaza 30 de minute, se realizeaza fara demontarea oglinzilor de pe masina si este permanenta, ea fiind cea ma eficienta metoda de prevenire a furtului oglinzilor si va face inutil furtul acestora deoarece hotul nu le mai poate vinde.

Inscriptionarea oglinzilor se face cu orice caracter sau orice marime dorita de dumneavoastra .

Chiar daca sunteti pagubit (vi s-au furat deja oglinzile) sau sunteti interesati in securitate masinii dvs., inscriptionarea oglinzilor este solutia optima. Ieftin, rapid – iar calitatea lucrari este ireprosabila.

In afara de inscriptionarea oglinzilor, va oferim si posibilitatea de inscriptionare a parbrizului, lunetei si a geamurilor laterale, acesta reprezentand o solutie eficienta de prevenire a furtului autoturismului dvs.